سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» در پوهنتون بادغیس برگزار گردید!

basu_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۵:۲۹
سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» در پوهنتون بادغیس برگزار گردید!

الیوم شنبه مؤرخ ۶ ذوالحجه الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق مطابق با ۲ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش، سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» از سوی معاونیت امور علمی با هماهنگی مدیریت عمومی انسجام، برای محصلان صنوف چهارم پوهنحی‌های پنجگانه در سالون کنفرانس‌های این نهاد تحصیلی دایر گردید.
این برنامه با تلاوت روح‌بخش آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز شد، سپس نامزد پوهنیار سراج‌الدین احمدی استاد پوهنحی اقتصاد، پیرامون عوامل فقر و بیکاری، پیامدهای اجتماعی و اقتصادی آن، راه‌های کاهش این پدیده و نقش جوانان در رشد و توسعه اقتصادی کشور، معلومات همه‌جانبه و ارزنده‌ای را ارایه نمود.
در جریان سمینار، اشتراک‌کنندگان پرسش‌ها و نظریات خویش را مطرح نموده که از سوی استاد احمدی با حوصله‌مندی و دقت به آن‌ها پاسخ ارائه گردید، همچنان برگزاری چنین برنامه‌های علمی و آگاهی‌دهنده در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی محصلان، مؤثر و ضروری دانسته شده و بر تداوم آن تأکید صورت گرفت.
در پایان، اشتراک‌کنندگان از راه‌اندازی چنین برنامه‌های علمی استقبال نموده و آن را در افزایش سطح آگاهی علمی و اجتماعی محصلان مهم و ارزنده عنوان کردند.

مدیریت عمومی نشرات، ارتباط و آگاهی عامه

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۴:۳۸
Background image

محفل باشکوه تقدیر از محصلان ممتاز سمستر خزانی سال ۱۴۰۴ در پوهنتون بادغیس برگزار شد!

الیوم شنبه مؤرخ ۲۰ ذوالحجه‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق مطابق با ۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش محفل با شکوهی به منظور تجلیل و تقدیر از محصلان ممتاز پوهنحی‌های پنج‌گانه پوهنتون بادغیس از سوی هیئت فرهنگی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۵:۲۹
Background image

سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» در پوهنتون بادغیس برگزار گردید!

الیوم شنبه مؤرخ ۶ ذوالحجه الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق مطابق با ۲ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش، سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» از سوی معاونیت امور علمی با هماهنگی مدیریت عمومی انسجام، برای محصلان صنوف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۳:۵۰
Background image

افزایش مقدار خدمات انترنت در پوهنتون بادغیس!

به اساس تلاش‌های دوامدار رهبری پوهنتون بادغیس، بخش تخنیک پوهنتون و همکاری و حمایت ریاست محترم تکنالوژی معلوماتی وزارت محترم تحصیلات عالی، ظرفیت و سرعت خدمات انترنت در این نهاد علمی از. . .

BACK TO NEWS