معرفی معاون جدیدالتقرر امور علمی و محصلان پوهنتون بادغیس!

basu_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۰:۴۳

یوم دوشنبه مؤرخ ۱۴۴۷/۴/۶ هـ.ق مطابق با ۱۴۰۴/۷/۷ هـ.ش محفل باشکوهی به مناسبت معرفی معاون جدیدالتقرر امور علمی و محصلان پوهنتون بادغیس دایر گردید.

محفل با تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید توسط مولوی عبدالوارث واثق مدیر عمومی تقرر استادان آغاز، سپس حافظ محمد بشیر مجاهد رئیس پوهنتون طی سخنان مقدماتی خویش تغییر و تبدیل را یک اصل مهم در نظام اسلامی دانسته و ضمن خوش‌آمدگویی به معاون جدیدالتقرر برایشان آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند، ایشان همچنان از تلاش‌ها و خدمات معاون اسبق قدردانی کردند.

در ادامه رئیس دفتر مقام ولایت پیرامون کارکردهای قبلی پوهندوی فدا محمد محمدی از جمله ریاست در پوهنتون تخنیکی ولایت غزنی صحبت نموده و کارنامه‌های مثبت و شایسته‌سالاری ایشان را ستود. وی افزود که وزارت محترم تحصیلات عالی به اساس لیاقت و شایستگی تقرر ایشان را در این سمت منظور نموده است.

متعاقباً الحاج پوهنیار محمد نعیم هاشمی معاون علمی اسبق پوهنتون طی سخنان خویش تغییر و تبدیل را یک اصل مدیریتی دانسته و ضمن تبریک به معاون جدید از چهار سال خدمات و تجارب کاری خویش یادآوری نموده و تأکید کرد که در آینده نیز آماده همکاری‌های همه‌جانبه با رهبری پوهنتون می‌باشد.

سپس پوهندوی فدا محمد محمدی معاون جدیدالتقرر امور علمی و محصلان در سخنرانی خویش بر اهمیت همکاری و هماهنگی تمامی پرسونل پوهنتون در راستای رشد این نهاد علمی تأکید ورزید. وی خاطرنشان ساخت که در حد توان از هیچ‌گونه تلاش برای خدمت‌گزاری به پوهنتون دریغ نخواهد ورزید و از اعتماد و فیصله وزارت محترم تحصیلات عالی در زمینه تقرر خویش ابراز خرسندی نمود.

در اخیر محفل با دعائیه خیر توسط الحاج مولوی محمد داود صمیمی رئیس پوهنحی شرعیات به پایان رسید.

مدیریت عمومی نشرات، ارتباط و آگاهی عامه

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۰:۴۳
Background image

معرفی معاون جدیدالتقرر امور علمی و محصلان پوهنتون بادغیس!

یوم دوشنبه مؤرخ ۱۴۴۷/۴/۶ هـ.ق مطابق با ۱۴۰۴/۷/۷ هـ.ش محفل باشکوهی به مناسبت معرفی معاون جدیدالتقرر امور علمی و محصلان پوهنتون بادغیس دایر گردید.

محفل با تلاوت آیات چند از کلام‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۸:۵۸
Background image

جلسه هیئت ارزیابی از امور اکادمیک با رهبری پوهنتون بادغیس!

یوم سه‌شنبه مؤرخ ۳۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق مطابق با ۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش جلسه هیئت ارزیابی امور علمی وزارت محترم تحصیلات عالی با رهبری پوهنتون بادغیس در شعبه ریاست این نهاد تحصیلی برگزار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۲
Background image

گزارش جلسه رئیس پوهنتون با مدیران عمومی تدریسی و اجرائیه پوهنحی‌های پنجگانه!

الیوم پنجشنبه مؤرخ ۱۴۴۷/۳/۱۱ هجری قمری مطابق با ۱۴۰۴/۶/۱۳ هجری شمسی جلسهٔ با حضور داشت حافظ محمد بشیر مجاهد رئیس پوهنتون با مدیران عمومی تدریسی و اجرائیه پوهنحی‌های پنجگانه در شعبه. . .

BACK TO NEWS