گزارش نظارت رئیس پوهنتون بادغیس از محصلان دیپارتمنت‌های فقه و قانون و جنگلات پوهنحی های شرعیات و زراعت!

basu_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۹:۲۲

الیوم دوشنبه مؤرخ ۱۴۴۷/۴/۲۷ ه.ق مطابق با ۱۴۰۴/۷/۲۸ ه.ش حافظ محمد بشیر مجاهد رئیس پوهنتون بادغیس همراه با رئیس پوهنحی شرعیات از محصلان دیپارتمنت‌های فقه و قانون و جنگلات مربوط به پوهنحی‌های شرعیات و زراعت این نهاد تحصیلی بازدید و نظارت به عمل آوردند.

در جریان این نظارت رئیس پوهنتون ضمن بررسی وضعیت درسی و نظم آموزشی محصلان، توصیه‌های ارزشمندی در زمینه‌ی تلاش علمی، رعایت نظم و اخلاق محصل‌گونه ارائه نمودند. ایشان همچنان با محصلان دیدار و گفت‌وگو کرده، به مشکلات و خواسته‌های آنان گوش فرا دادند و وعده سپردند تا در چارچوب امکانات موجود، برای حل چالش‌های مطرح‌شده اقدامات لازم صورت گیرد.

رئیس پوهنتون هدف از چنین نظارت‌ها را افزایش کیفیت آموزشی، تقویت ارتباط میان اداره و محصلان و ایجاد فضای سالم علمی و معنوی در پوهنتون بادغیس عنوان نمودند.

در پایان محصلان نیز از حضور و توجه رهبری پوهنتون اظهار سپاس و قدردانی کردند.

مدیریت عمومی نشرات، ارتباط و آگاهی عامه

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۲۳
Background image

اولین روز سمستر جدید تحصیلی در پوهنتون بادغیس!

با آغاز دروس در پوهنتون بادغیس، فضای این نهاد تحصیلی بار دیگر شاهد حضور گسترده استادان و محصلان گردیده است. در نخستین روز درسی، استادان و محصلان با حضور در صنوف درسی خویش، روند تدریس و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۱
Background image

آغاز دروس سمستر بهاری 1405

خبرتیا!
د بادغیس پوهنتون ټولو محصلانو ته خبر ورکول کېږی. چې د ۱۴۰۵ لمریز کال د پسرلني سمستر درسي بهیر د ۱۴۰۴ لمریز کال د کب میاشتې په ۱۶ مه نېټه رسما پیلېږي.
له تولو محصلانو څخه هیله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۲:۱۹
Background image

چاپ اسناد تحصیلی محصلین فارغ‌التحصیل از طریق سیستم HEMIS در پوهنتون بادغیس!

مدیریت عمومی امور محصلان پوهنتون بادغیس برای نخستین بار اسناد تحصیلی محصلین فارغ‌التحصیل را از طریق سیستم مرکزی HEMIS وزارت تحصیلات عالی چاپ نموده و به گونه رسمی به محصلین تسلیم نمود.
ا. . .

BACK TO NEWS